Minimässan Slattarnas Afton 2 mars 14-18

News Picture

Slattarnas Afton är vår egen minimässa för medlemmar och inbjudna. I år har vi över 600 sorters whisky att erbjuda och det gör det troligen till Sveriges största och mesta whiskyprovning. Och entréavgiften är 100 kronor.

Slattarnas Afton på Folkets Hus i Landskrona. Vi upprepar succén lördagen den 2 mars mellan klockan 14 och 18. Och det är inte bara slattar som ställs fram utan mängder med orörda flaskor som vi öppnar, dagen till ära. Dessutom kommer ett flertal leverantörer av whisky och öl att vara på plats med egen personal.

Vill du bli medlem och/eller bli inbjuden? Mejla bokning@worldwhisky.se och berätta det. Vi svarar med bekräftelse och skickar betalningsreferens. Entrépriset är 100 kronor. Ett provarglas och en flaska stilla vatten ingår. Endast förköp, ingen biljettförsäljning i entrén.

Whiskyn kostar från tio kronor centilitern, det är klubbens inköpspris som bestämmer kostnaden. Dyrare utgåvor kan kosta 20, 30 eller mer beroende på inköpspris. Man betalar med polletter som köps på plats. Varje pollett kostar tio kronor.

Publicerat: 2019-01-20


← Tidigare nyhet        Nästa nyhet →
© WorldWhisky.se 2013-19     Kontakt: info@worldwhisky.se